Consiliul pentru IMM-uri solicită o acțiune rapidă din partea instituțiilor publice pentru a evita criza© a1.ro

Consiliul pentru IMM-uri solicită o acțiune rapidă din partea instituțiilor publice pentru a evita criza

, 5 știri, 20 vizualizări

”În aceste momente dificile, România are nevoie de solidaritate socială și economică, să folosim toate resursele umane și profesionale pentru a depăși această perioada critică. IMM-urile sunt cele mai vulnerabile, dar și cele capabile să susțină economia României, de aceea este imperios nesesar să luăm o serie de măsuri care să ne pregătească pentru preîntâmpinarea unei crize.

Am încredere că vom reuși să depășim această perioada dificilă și că împreună vom dovedi că suntem solidari și puternici”, spune Florin Jianu, președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

Reprezentanții CNIPMMR salută primele eforturi depuse de către autoritățile publice prin acțiunile de comunicare responsabile realizate însă, consideră că este necesară o acțiune rapidă pe mai multe domenii. Unul din aceste domenii este utilizarea de instrumente financiare pentru a asigura lichiditatea și pentru a furniza capital de lucru prin utilizarea normelor existente privind ajutoarele de stat.