Constănțeanul care și-a ucis fiica de 14 ani injectându-i o substanță misterioasă, condamnat la ani grei de închisoare3Foto1Video© stirileprotv.ro

Constănțeanul care și-a ucis fiica de 14 ani injectându-i o substanță misterioasă, condamnat la ani grei de închisoare

, 5 știri, 20 vizualizări

Bărbatul din comuna Săcele, județul Constanța, care și-a ucis fiica de 14 ani după ce i-a injectat o substanță necunoscută, a fost condamnat miercuri la 16 ani de închisoare.

Surse din anchetă spun că tatăl i-ar fi injectat fetei o substanță chimică, însă nu aceasta a fost cauza morții. Victima avea urme de violență în jurul gâtului. Când a realizat ce a făcut, bărbatul de 47 de ani a vrut să-și ia viața și a ajuns în stare gravă la spital.

”Victima a murit sugrumată. Înțepăturile din jurul gâtului nu au nicio relevanță judiciară, nici medico-legală. Sunt superficiale. Nu au produs niciun efect în organismul acesteia. Inculpatul susține că a asistat la momentul în care ea s-a sinucis prin injectarea unei substanțe otrăvitoare”, a declarat prim-procurorul Gill Julien Grigore Iacobici, de la Parchetul Tribunalului Constanța, conform ZiuaConstanta.ro.