Containere pentru pacienții cu coronavirus de la Sibiu, în vizorul DNA5Foto© euractiv.ro

Containere pentru pacienții cu coronavirus de la Sibiu, în vizorul DNA

, 10 știri, 83 vizualizări

Containerele amenajate pentru pacienții cu Covid-19 la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu au intrat în vizorul Direcției Naționale Anticorupție Alba Iulia, care a deschis și un dosar penal, a anunțat directorul militar al spitalului, lr. Col. Constantin Marinel Vlase.

“Având în vedere că pe rolul Direcției Națională Anticorupție, Serviciul Teritorial Alba Iulia, există înregistrat un dosar penal cu privire la săvârșirea unor infracțiuni prevăzute de Legea 78/2000, prin Ordonanța procurorului din cadrul DNA s-a dispus în data de 25.08.2020, predarea în fotocopie a documentelor referitoare la procedura privind atribuirea contractului de lucrări ‘Amplasare provizorie și reversibilă – construcții modulare spital’ precum și plățile efectuate până în prezent.

SCJU Sibiu a răspuns acestei solicitări în data de 3 septembrie predând documentele solicitate”, a explicat directorul SCJU Sibiu, pentru Agerpres. El a declarat că în luna octombrie, SCJU Sibiu a anunțat că a cheluit peste peste șase milioane de lei pentru aceste containere în care sunt saloane pentru pacienți, bani dați de Consiliul Județean.