Contre între Negru și Adelin Petrișor pe tema corespondenților de război4Foto© romaniatv.net

Contre între Negru și Adelin Petrișor pe tema corespondenților de război

, 4 știri, 17 vizualizări

Dan Negru a făcut o postare pe pagina sa de Facebook precizând că presa română este absentă în Orient: „Sunt zeci de jurnaliști de front freelanceri care transmit în direct din Orientul Mijlociu zilele astea. Pe lângă toate marile televizuni care au angajați corespondenți de război aflați in zonă. Așa sunt știrile la ei. Cu informații de acolo transmise in direct de corespondenții de război. Noi avem ăle mai multe televiziuni, dar facem play-back jurnalistic. La noi corespondenții de război au fost detașați la Caracal, la butoiul lui Dincă.

Aflu că până și MAPN organizează cursuri pentru corespondenții de război. Iaca, razboiul e la ușă, în Orient zboară rachete și cad avioane. Unde-s corespondenții de război?', a notat prezentatorul TV.

Jurnalistul Adelin Petrișor i-a dat replica lui Dan Negru: „Un domn de pe Facebook îmi atrage atenția că Dan Negru se întreabă din nou retoric unde sunt corespondenții români de război, cum de nu-s în Orientul Mijlociu. Am impresia că ori sunt în «Ziua Cârtiței», ori Dan vrea doar puțină dispută și deci și niște trafic…'