Control pirotehnic la mașinile parcate în zona Piața Victoriei

Control pirotehnic la mașinile parcate în zona Piața Victoriei

59 știri, 23

Inspectoratul General al Poliției Române oferă sprijin Poliției Capitalei pentru a efectua un control pirotehnic la mașinile parcate în zona Piața Victoriei. Măsurile au caracter preventiv, a anunțat Poliția Capitalei.

Foto principală: Inquam Photos/ Octav Ganea

Acțiunea are drept scop asigurarea protecției cetățenilor care se vor afla în această zonă, precum și a celor care o vor tranzita, au precizat reprezentanții Poliția Capitalei.

Vezi care sunt măsurile Jandarmeriei pentru protestul diasporei din 10 august, dar și care este planul de acces în Piața Victoriei, conform protocolului pentru protestul diasporei din 10 august.

Românii din străinătate sunt așteptați astăzi în Piața Victoriei, unde are loc manifestația care a fost numită și mitingul Diasporei. Mulți dintre aceștia au plecat cu mașinile din țările în care s-au mutat încă de acum câteva zile pentru a ajunge astăzi, 10 august, în fața Victoriei.

Citește și Cătălin Tolontan, editorial emoționant în Libertatea despre mitingul din 10 august: „Diaspora suntem noi dacă ne-am fi născut mai devreme!”

    Citește pe libertatea.ro