Scandal la o grădiniță în Gorj. Copil de patru ani, scris cu pixul de educatoare pentru că a fost neascultător

Scandal la o grădiniță în Gorj. Copil de patru ani, scris cu pixul de educatoare pentru că a fost neascultător

13 știri, 31

Copil însemnat pe față de educatoare. Un copil a fost scris cu pixul pe față de educatoare, pe motiv că a fost neascultător. S-a întâmplat în grădinița din localitatea gorjeană Valea Pojarului. Incidentul a ajuns la urechile conducerii Inspectoratului Școlar din Gorj, care a demarat deja o anchetă. ” Incidentul este regretabil, este o manifestare total nepotrivită și cel puțin o mustrare în fața colegilor va primi doamna educatoare, activitatea îi va fi monitorizată.

Nu mai există incidente similare în activitatea pe care a desfășurat-o”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al IȘJ Gorj. Tatăl băiatului a transmis fotografiile cu preșcolarul scris pe frunte directorului instituției de învățământ, însă educatoarea în vârstă de 30 de ani a prezentat o altă variantă, spunând că i-a făcut un semn mic. ”Copilașul are patru ani.

Am discutat cu tatăl. Eu am aflat luni, dar în niciun caz nu anticipam pozele pe care le-am văzut. Mi s-a spus că i s-a făcut un semn aidoma unui abțibild pentru că nu și-a rezolvat o parte din sarcinile de lucru. Am vorbit și cu doamna educatoare. Dacă doamna educatoare a greșit, personal cred că a greșit, o comisia va lua niște măsuri care vor merge, în funcție de gravitate, până la o sancțiune disciplinară care să-i arate dumneaei că așa ceva nu se poate pune în practică în sistemul educațional.

Cadrele did...

    Citește pe cotidianul.ro