Corpul de control al Ministerului Sănătății face verificări la Institutul Balș, după acuzațiile medicilor de la Terapie Intensivă4Foto© puterea.ro

Corpul de control al Ministerului Sănătății face verificări la Institutul Balș, după acuzațiile medicilor de la Terapie Intensivă

, 9 știri, 36 vizualizări

Corpul de control al Ministerului Sănătății ajunge vineri la Institutul Național de Boli Infecțioase 'Matei Balș' din București, în urma primirii unei sesizări din conducerii Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă.

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru anunță că sesizarea este legată de faptul că la Institutul 'Matei Balș' din București un medic infecționist este șeful Secției de Anestezie și Terapie Intensivă, dar și la "alte nereguli administrative".

"Astăzi merge Corpul de Control la 'Matei Balș'. Ieri am primit o sesizare. Așteptăm să se facă o evaluare completă, la fel cum se va face și la DSP București. Am primit o sesizare din partea profesorului (Șerban - n.red.) Bubenek (președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă - n.red), care acuza nereguli de ordin administrativ, un infecționist care este șef la ATI. Și alte nereguli administrative. Să vedem concluziile", a afirmat ministrul Nelu Tătaru.