Nicolae Negrilă, confundat cu un cerșetor de jurnaliștii italieni
Foto: www.libertatea.ro

Nicolae Negrilă, confundat cu un cerșetor de jurnaliștii italieni

5 știri, 84

”Corriere della Sera” i-a cerut scuze lui Nicolae Negrilă, pe care l-a confundat cu un cerșetor. Fostul fotbalist al Craiovei Maxima nu renunță.

Nicolae Negrilă a fost umilit în presa din Italia. Fostul fotbalist al Craiovei Maxima a decis să se adreseze instanțelor de judecată. După ce a gafat, presa din Peninsulă a căutat să îndrepte lucrurile.

După ce l-a confundat cu un om al străzii pe Negrilă, ”Corriere della Sera” a dat înapoi și a modificat textul, scriind despre ”impostorul care driblează la semafoarele din Roma”.

Totuși, Negrilă, fostul mare fotbalist al Universității Craiova, nu renunță și vrea să-și spele imaginea murdărită de peninsulari. Îi va da în judecată pe cei de la publicația ”Corriere della Sera”.

Jurnaliștii respectivei publicații au publicat ieri un material revoltător. Aceștia l-au găsit pe străzi pe Gheorghe Nicolae, tatăl lui Nelu „Jackie” Nicolae – fost jucător la Universitatea lui Mititelu – și l-au prezentat drept Nicolae Negrilă: „Din semifinalele Cupei UEFA până la semafoarele din Roma, povestea lui ”Negroro”, au titrat cei de la ”Corriere della Sera”.

Nicolae Negrilă s-a declarat foarte revoltat de acest fals. Fostul component al Craiovei Maximă spune că jurnaliștii italieni și-au cerut scuze, dar Negrilă vrea să meargă mai departe pentru a-și apăra numele. Fostul fundaș dreapta spune că și-a angajat deja un avocat în Italia:

”Vreau să plec în...

    Citește pe libertatea.ro