Cosmin Contra, după România-Spania, 1-2: E clar că am avut prea mult respect în prima repriză2Foto© gsp.ro

Cosmin Contra, după România-Spania, 1-2: E clar că am avut prea mult respect în prima repriză

, 6 știri, 52 vizualizări

“E clar că am avut prea mult respect în prima repriză, i-am lăsat pe spanioli să fie comozi. Le-am lăsat spații, și lor le plac spațiile, am făcut presing haotic. Am luat de fiecare dată cea mai proastă decizie. După pauză a fost altceva. Andone și Ianis au adus plusul de energie de care aveam nevoie. Am sperat în egalare, dar n-a venit”, a apreciat Contra imediat după joc, la ProTV.

“Îmi felicit jucătorii. Acum sperăm să ne recuperăm și trebuie să câștigăm cu Malta. Din păcate, această atitudine a băieților în prima repriză... Din păcate, avem prea mult respect pentru adversari. Singura mea teamă era să nu intrăm speriați pe teren. Și exact asta s-a întâmplat în prima repriză - să nu câștigi niciun duel. Din păcate, așa se întâmplă când intri astfel”, a mai adăugat Contra.

„În prima repriză, Tătărușanu e clar că a fost jucătorul nostru numărul unu și ne-a ținut în joc. Dar îmi felicit jucătorii, au alergat foarte mult pe teren. Dacă nu ne-am fi grăbit la contraatacuri, poate că le-am fi pus mai multe probleme încă din prima repriză. În a doua repriză, când am jucat altfel, am avut ocazia să egalăm.”