Cosmin Contra recunoște că s-a văzut cu Mihai Stoichiță și cu Andrei Vochin

Cosmin Contra recunoște că s-a văzut cu Mihai Stoichiță și cu Andrei Vochin

5 știri, 23

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a dezvăluit că ieri a avut o întâlnire cu Andrei Vochin, consilierul președintelul FRF, și cu Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice FRF.

”Ieri am avut o întâlnire cu Stoichiță și Vochin. Nu am stabilit nimic. A fost un prim contact. M-au întrebat dacă aș fi dispus să preiau naționala și alte 2-3 lucruri. Nu s-a discutat nimic despre contract. Nici 15 minute nu am stat. Eu acum mă gândesc la meciul de mâine, cu CSU Craiova. Vom vedea ce va fi.

Am înțeles că s-a vorbit și cu Rednic și cu alți antrenori. E normal ce fac cei de la FRF. Sunt în contact cu mai mulți selecționeri.

Sunt fericit că mă aflu printre candidați. Cei de la FRF au vrut să vadă punctul meu de vedere. Mai departe, ei iau această decizie. Trebuie să discute și cu domnul Negoiță. Trebuie ca toată lumea să fie de acord”, a spus Contra la conferința de presă.

„Dacă eram mai tânăr poate rămâneam să antrenez o echipă de club din România. Cred că voi merge în altă țară. A fost o onoare să lucrez pentru România.

Sunt extrem de dezamăgit că nu m-am ridicat la înălțimea așteptărilor. Vreau să mă întorc în vacanțe aici. Cred că Ionuț Badea ar fi o variantă bună pentru postul de selecționer„, a spus Daum la TV Telekom Sport.

    Citește pe libertatea.ro