Cosmin Seleși, pregătit să îi ia la roast pe jurații iUmor2Foto© a1.ro

Cosmin Seleși, pregătit să îi ia la roast pe jurații iUmor

, 4 știri, 16 vizualizări

Cosmin Seleși, prezentatorul emisiunii Te Cunosc de Undeva!, este invitatul special din cel mai nou episod iUmor! Fără milă, vedeta a venit să ia juriul iUmor la „roast”, dar a arătat că nu are nicio reținere să se ia nici de colegii din show-ul pe care îl prezintă.

Seleși a arătat că are simțul umorului foarte dezvoltat, așa că a început cu o glumă la adresa lui:  “Dragii mei, mã bucur că sunt aici, am foarte mari emoții! În seara asta o să fiu mai diferit, nu o să fiu foarte amuzant pentru că nu aveți prompter, iar eu sunt obișnuit cu el!”. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo nu au scăpat de răutățile pregătite de invitat, dar nici prezentatorii, Dan Badea și Șerban Copoț, nu au fost uitați!

La sfârșitul momentului, Cheloo a propus să facă toți o poză, ca să aibă ca amintire momentul de la iUmor: “Am dori să facem o poza toți! L-am cunoscut personal pe Cosmin Seleși, mi se pare un băiat foarte de treabă, foarte simpatic, de bun simț, nu l-am tratat ca pe un invitat pentru că este mult prea familiar în acest trust. Ne bucurăm că nu ne-a indispus!