Creștere cu 15% a precomenzilor pentru noul iPhone 11, în România2Foto© wall-street.ro

Creștere cu 15% a precomenzilor pentru noul iPhone 11, în România

, 6 știri, 14 vizualizări

"La modelele precedente de iPhone X am avut practic sold out, cu precomenzi mai multe decât marfa alocată. Într-un final am reușit să ne adresăm tuturor clienților și să închidem toate precomenzile. Pentru noul iPhone 11, numărul precomenzilor este cu 15% mai mare față de anul trecut, la iPhone X. În cazul Apple Watch, precomenzile sunt cam la același nivel ca anul trecut, dar în ultimul an de la apariția seriei 4, vânzările acestor dispozitive au crescut foarte mult", a spus Vrînceanu, cu ocazia lansării noii game de iPhone 11.

Potrivit șefului de retail din cadrul iStyle România, puțini dintre clienții care deja sunt "ancorați" în ecosistemul Apple migrează către un dispozitive cu alte sisteme de operare.

"Din punct de vedere al clienților de iOS, de iPhone, aceștia își vor păstra preferințele, în continuare. Foarte puțini sunt cei care fac pasul de la iOS la alt sistem de operare. Există foarte multe telefoane cu capabilități foarte bune, iar iPhone este unul dintre cele de top. De aici încolo, depinde strict de preferințele oamenilor. Noi încercăm să atragem cât mai mulți clienți către ecosistemul Apple, nu doar către iOS. Lumea este atrasă în principal de acest ecosistem și din moment ce intri în acesta nu prea mai ieși pentru că depinzi de mai multe lucruri", a explicat Dragoș Vrînceanu.