Crimă oribilă în Prahova! Un bărbat și-a ucis soția cu un cuțit
Foto: www.antena3.ro

Crimă oribilă în Prahova! Un bărbat și-a ucis soția cu un cuțit

5 știri, 15

Crimă oribilă într-o localitate din Prahova. Un bărbat de 47 de ani, din satul Mărginenii de Jos, și-a ucis cu sânge rece soția, luni dimineață, căreia i-a înfipt de mai multe ori un cuțit în gât. Imediat după crimă, bărbatul de 47 de ani și-a înfipt în abdomen cuțitul cu care și-a ucis soția. Apropiații spun că omorul s-ar fi petrecut din cauza geloziei.

Femeia de 44 de ani nu a avut nicio șansă de supraviețuire. În momentul în care au ajuns două echipaje de ambulanțe la fața locului, medicii nu au putut decât să constate că femeia are multiple plăgi înjunghiate și să constate decesul.

După ce și-a înjunghiat soția, bărbatul și-a înfipt același cuțit în abdomen. Ambulanța l-a preluat și l-a dus la spital, unde a intrat direct în sala de operație.

Oficial, anchetatorii nu au putut stabili motivul oribilei crime întrucât bărbatul este încă în spital, la ușa rezervei sale fiind polițiștii care-l păzesc.

Apropiații familiei spun însă că mobilul crimei a fost gelozia. Deși sunt împreună de ani buni și au copii mari, bărbatul avea convingerea că nevasta lui îl înșela. Din această cauză, între cei doi s-au iscat de-a lungul timpului scandaluri care au avut finalul dramatic de luni dimineață.

Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, care îl cercetează pe bărbat pentru infracțiunea de omor asupra unui membru al familiei.

Recent, un ado...

    Citește pe libertatea.ro