Crin Antonescu îi ia apărarea lui Dragnea, după referendum: ”Nu trebuie să își dea demisia”
Foto: stirileprotv.ro

Crin Antonescu îi ia apărarea lui Dragnea, după referendum: ”Nu trebuie să își dea demisia”

6 știri, 11

El a mai spus că nici președintele PSD, Liviu Dragnea, nu trebuie să își dea demisia din această cauză.

Totodată, Crin Antonescu a precizat că el a votat pentru modificarea Constituției solicitată de semnatarii inițiativei Coaliției pentru Familie și că nu crede că s-ar fi întâmplat ceva rău dacă acest referendum ar fi fost validat.

"Nu știu cine a vândut referendumul, nu știu cine l-a cumpărat. Dacă ar fi trecut referendumul, nu s-ar fi întâmplat nimic rău, din punctul meu de vedere. Eu am votat pentru. Domnul Tăriceanu s-a dus la Bruxelles cu problema protocoalelor și s-a întors cu problema referendumului. Dar nu cred că din cauza Bruxelles-ului a eșuat referendumul. Unii au vorbit despre căsătoria dintre om și capră, alții despre căsătoria dintre femeie și cocoș, unii au crezut că e o manevră de-a lui Dragnea.

Eșecul referendumului nu e motiv de demitere a unui guvern, sunt multe alte motive pentru demitere. Din funcția de președinte al unui partid, de exemplu al PSD, nu se pleacă atunci când vor opozanții sau oamenii, ci când vrea partidul. Dragnea nu trebuie să își dea demisia din cauza eșecului referendumului", a declarat Crin Antonescu, potrivit Agerpres, care citează România TV.

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, duminică seara, că formațiunea sa cere demisia acestui guvern pentru că "a aruncat 40 de milioane de euro pe o fantasmă''.

De asemenea, președintele PNL, L...

Citește pe stirileprotv.ro