Cristian Țopescu, dus de urgență la spital!
Foto: www.realitatea.net

Cristian Țopescu, dus de urgență la spital!

27 știri, 19

Cristian Țopescu a fost internat de urgență la spital. Celebrul comentator sportiv se află la Spitalul Elias, după ce a suferit o criză de diabet zaharat decompensat.

Inițial, ambulanța a fost solicitată la domiciliul omului de sport crezându-se că este vorba despre o colică renală.

În fapt, Cristian Țopescu, în vârstă de 81 de ani, a suferit o criză de diabet zaharat decompensat și a fost dus la Spitalul Elias, anunță observator.tv.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță, a declarat, pentru Libertatea, că marți a fost internat Cristian Țopescu, iar în prezent este în investigații, fiind suspectat de mai multe suferințe.

”Este internat în Secția de Terapie Intensivă, acum este în investigații”, a precizat Silvius Negoiță.

Are trei copii din trei căsnicii

Cristian Țopescu are trei copii din trei căsnicii, o fată și doi băieți. Prima soție a comentatorului a fost Rodica, femeia care i-a dăruit primul copil, pe Cristina, care s-a consacrat și ea în lumea televiziunii.

Țopescu a divorțat de Rodica după 11 ani, apoi s-a căsătorit cu Rosemarie, o economistă din București. Aceasta i-a făcut un băiat, pe Cristi.

Cristian Țopescu și Rosemarie s-au despățit după 15 ani, iar comentatorul a luat-o de soție pe Christel Ungar, colega sa din TVR, mai tânără cu 29 de ani de el. Aceasta i-a dăruit un băiat lui Țopescu, pe Felix Sebastian.

    Citește pe libertatea.ro