Cristiano Ronaldo, căutat de poliția americană3Foto© libertatea.ro

Cristiano Ronaldo, căutat de poliția americană

, 7 știri, 81 vizualizări

Poliția din Las Vegas a solicitat autorităților italiene să efectueze o prelevare de ADN al starului portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei de fotbal Juventus Torino, acuzat că ar fi violat, în iunie 2009, o tânără americană pe care a întâlnit-o într-un bar de noapte, informează surse judiciare, citate de AFP. Avocatul din Las Vegas al internaționalului portughez, Peter S. Christiansen, a estimat însă că aceasta este o procedură 'clasică' în astfel de cazuri.

'Domnul Ronaldo a susținut întotdeauna, așa cum este cazul și astăzi, că ceea ce s-a petrecut la Las Vegas, în 2009, a fost de natură consensuală. Nu este, deci, surprinzător ca ADN să fie prezent și nici că poliția face această cerere dintre cele mai clasice în cadrul anchetei sale'', a afirmat avocatul într-un scurt comunicat.

Publicația The Wall Street Journal a dezvăluit joi că poliția din Las Vegas a transmis autorităților judiciare italiene o cerere pentru obținerea unui eșantion ADN al atacantului-vedetă al lui Juventus. Solicitată de AFP, poliția din Las Vegas, care a redeschis ancheta asupra acuzațiilor de viol, lansate de Kathryn Mayorga împotriva fotbalistului portughez, nu a dat deocamdată niciun răspuns.