Cristina Neagu, depistată pozitiv cu Covid-199Foto© sport.ro

Cristina Neagu, depistată pozitiv cu Covid-19

, 19 știri, 34 vizualizări

Cristina Neagu, votată drept cea mai bună handbalistă a lumii anul trecut, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Săptămâna trecută, coordonatoarea de joc a echipei CSM București ar fi trebuit să meargă la Craiova pentru pregătirea centralizată a echipei naționale. Nu a mai ajuns.

Ea se înțelesese cu selecționerul Bogdan Burcea pentru a o lăsa la București ca să facă recuperarea la umărul drept, la care nu de mult a suferit o intervenție chirurgicală. Neagu nu a avut voie două zile să miște umărul, urmând ca apoi să treacă la exerciții specifice de recuperare, scrie gsp.ro. În acest timp, conform unor surse din cadrul CSM București, Cristina s-a simțit rău și a făcut chiar febră. Testul COVID-19 pe cre urgent l-a făcut avea să indice că este infectată cu noul coronavirus. Jucătoarea s-a izolat și nu a intrat în acest timp în contact cu nicio altă colegă.

CSM București are meci la sfârșitul săptămânii în Norvegia, cu Vipers Kristiansand. Legea din Norvegia e clară: toate echipele străine care ajung în țara nordică sunt izolate, li se face test COVID, nicio persoană neavând voie să părăsească hotelul până nu vin rezultatele.