CSM București încearcă miercuri calificarea în optimile CEV Cup. E nevoie de un miracol la Ekaterinburg: ”Mergem să jucăm setul de aur!”
Foto: adevarul.ro

CSM București încearcă miercuri calificarea în optimile CEV Cup. E nevoie de un miracol la Ekaterinburg: ”Mergem să jucăm setul de aur!”

7 știri, 11

CSM București încearcă miercuri calificarea în optimile CEV Cup. E nevoie de un miracol la Ekaterinburg, la returul din Rusia.

Câștigătoare ale Cupei Challenge în 2016, voleibalistele de la CSM București dispută miercuri un meci foarte important în cupele europene. Învinse în decembrie cu 3-0 în Sala Rapid de puternica formația rusă Uralocika Ekaterinburg (de 8 ori câștigătoare a Ligii Campionilor), „tigroaicele” vor să își revanșa acum în manșa retur din 16-imile CEV Cup (a doua competiție intercluburi ca valoare).

Transferată chiar înainte de partida tur, sârboaica Jovana Brakocevic (considerată cea mai bună jucătoare din lume pe postul ei) este încrezătoare că meciul din Rusia va fi unul diferit deoarece relațiile de joc s-au sunat întretimp și gruparea din capitală este una mai omogenă.

„La primul meci eram nouă, nu știam fetele, ele nu mă știau pe mine, situația era diferită. Acum, după o lună, ne cunoaștem mai bine, am reușit să ne îmbunătățim jocul. Am avut speranțe mari pentru acel meci, iar acum sunt și mai mari. Îmi doresc să jucăm la cel mai înalt nivel și să venim acasă cu o victorie. Nu cred că ar fi o surpriză să câștigăm, am jucat slab în primul meci, dar noi suntem o echipă foarte, foarte bună.

Nu ar fi un miracol să ne calificăm, antrenorul ne repetă asta mereu. O calificare ar însemna enorm pentru mine. E important să mergem mai departe, ne promovăm pe noi,...

    Citește pe libertatea.ro