CSU CRAIOVA POLI IASI. Alex Băluță, scos din lot de Devis Mangia
Foto: www.onlinesport.ro

CSU CRAIOVA POLI IASI. Alex Băluță, scos din lot de Devis Mangia

5 știri, 28

CSU CRAIOVA POLI IASI. "Nu am vorbit zilele acestea, am citit, am auzit multe greșeli și este bine să clarificăm lucrile. Alex este un jucător important al echipei, este un jucător al echipei naționale, dar în acest club, unul serios cu jucători serioși și cu un staf tehnic onest, sunt reguli. Și o regulă este că atunci când un jucător greșește, trebuie luată o decizie. Iar decizia este că Alex este scos din lot pentru meciul cu Iași și după această partidă vom decide ce se va întâmpla", a declarat Mangia.

CSU CRAIOVA POLI IASI. Mijlocașul CSU Craiova Alexandru Băluță s-a arătat foarte supărat de decizia antrenorului Devis Mangia de a nu-l titulariza în meciul cu FCSB. "Nu știu ce a încercat să-mi arate prin chestia aceasta. Sper să nu ma facă această greșeală", a spus, luni, jucătorul despre antrenorul său.

CSU CRAIOVA POLI IASI. "Aș fi preferat să joc de la început. A fost foarte frustrant pentru mine. Aș fi împins mai mult echipa de la spate și sunt sigur că rezultatul nu mai era acesta. Trebuie să muncesc în continuare, asta nu face decât să mă ambiționeze pe mine. Nu știu ce a încercat să-mi arate prin chestia aceasta. Eu eram pregătit, m-am pregătit toată săptămâna, știam ce înseamnă un meci împotriva Stelei, știu pentru că sunt oltean și chiar sunt dezamăgit de decizia dânsului.

Lumea are așteptări mari și eu încerc să dau totul pe teren, chiar dacă nu-mi iese golul, ...

    Citește pe romaniatv.net