Culturi de cabanis de 4 metri înălțime, descoperite pe malul unui râu5Foto© bzi.ro

Culturi de cabanis de 4 metri înălțime, descoperite pe malul unui râu

, 6 știri, 38 vizualizări

Patru persoane au fost reținute de procurorii DIICOT sub acuzația că au înființat două culturi de canabis pe malul estic al râului Ilișua din județul Bistrița-Năsăud, plantele ajunse la maturitate având 4 metri înălțime.

Miercuri, procurorii DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Bistrița-Năsăud și BCCO Cluj au efectuat percheziții domiciliare la locuințele a patru persoane, cu vârste cuprinse între 30 și 58 de ani, din județele Cluj și Bistrița-Năsăud, suspectate de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. "În fapt s-a reținut că, în cursul anului 2019, inculpatul M.M.S.

a înființat, pe malul estic al râului Ilișua din județul Bistrița-Năsăud, două culturi de plante de canabis, ajunse la maturitate cu înălțimi de 1,50 - 4 metri, în vederea obținerii din acestea, după recoltare și prelucrare, a drogului de risc canabis, care ulterior urma să fie comercializat. În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a reținut faptul că, la data de 30.09.2019, inculpatul M.M.S.