Cumpănașu: Indiferent dacă se va da certificat de deces sau nu, vom contesta în continuare această expertiză© wwwb.agerpres.ro

Cumpănașu: Indiferent dacă se va da certificat de deces sau nu, vom contesta în continuare această expertiză

, 6 știri, 17 vizualizări

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a declarat, luni, că familia va contesta expertiza INML care a stabilit că fragmentele osoase găsite în locuința lui Dincă aparțin fetei, indiferent dacă se va emite sau nu un certificat de deces.

"Indiferent dacă se va da acest certificat de deces sau nu, (...) noi vom contesta în continuare această expertiză. Sunt din ce în ce mai convins că lucrurile nu stau deloc așa, eu cred că și din anchetele care se vor mai face (...) veți vedea că în Caracal sunt mulți oameni care au avut de-a face cu acest monstru, care au beneficiat de pe urma lui și eu vă garantez că (...) vom lupta până în pânzele albe pentru a afla adevărul", a spus Cumpănașu la sediul Poliției Caracal.

El a infirmat speculațiile conform cărora ar fi fost emis un certificat de deces de către INML.

"Nu există niciun certificat de deces emis de către Institutul de Medicină Legală de care noi să avem cunoștință, dacă a primit DIICOT-ul, atunci să spună dânșii lucrul acesta.