Cursurile universității din Arad suspendate preventiv din cauza numărului mare de studenți italieni32Foto1Video© observator.tv

Cursurile universității din Arad suspendate preventiv din cauza numărului mare de studenți italieni

, 83 știri, 90 vizualizări

Cursurile Universității de Vest „Vasile Goldiș”din Arad sunt suspendate preventiv, de luni, din cauza numărului mare de studenți italieni.

„S-a luat măsura suspendării cursurilor la Facultatea de Medicină și la Universitatea Vasile Goldiș pentru că sunt mulți studenți italieni care încep semestrul, ghinionul nostru, chiar de mâine (n.r. luni ). Fiind studenți la medicină, studenți și rezidenți, dânșii fac practică în Spitalul Județean, venind din Italia încercăm să limităm la maximum orice risc din exterior”, a declarat pentru MEDIAFAX Constantin Catană, directorul DSP Arad.

Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Arad, conducerea Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad cere aprobarea Ministerului Educației și Cercetării pentru suspendarea cursurilor pe o perioadă de 14 zile, cu recuperarea activităților didactice și modificarea structurii anului universitar.