Dacian Cioloș: Dragnea trebuie să părăsească viața publică
Foto: www.romaniatv.net

Dacian Cioloș: Dragnea trebuie să părăsească viața publică

21 știri, 36

"Domnul Dragnea trebuie să părăsească viața publică. Un politician cu două condamnări în Justiție nu poate să mai stea în fruntea României și să dicteze politica penală a statului. Pentru binele acestei țări, pentru a rămâne într-o ordine legală și morală, șeful Camerei Deputaților trebuie să renunțe la orice pârghie de putere", a scris Dacian Cioloș pe contul său de Facebook.

El mai spune că demisia lui Dragnea ar putea fi șansa și a celor de la putere să renunțe la manipulare pentru a apăra "un vătaf".

"Demisia ar putea fi o șansă și a celor de la putere pentru a renunța la manipulări, agresivitate și polarizarea României doar pentru apărarea cu orice preț a unui vătaf. România are șansa să revină la normalitate. Avem nevoie de o nouă clasă politică. Una onestă, profesionistă și cu bun simț. Trebuie să ne redescoperim decența. Trebuie să ne oprim din goana asta de a modifica legi pentru a salva politicieni.

Din încercările de a intimida justiția la televizor. Avem nevoie de o justiție nu numai independentă dar și profesionistă", mai spune fostul premier.

    Citește pe romaniatv.net


    Dacian Cioloș, 4 luni
    Dacian Cioloș dă SEMNALUL: ”Liviu Dragnea trebuie să PĂRĂSEASCĂ viața publică”
    Liviu Dragnea, 4 luni
    Presa internațională despre condamnarea lui Dragnea, przentat ca cel mai puternic om di...