Dacian Cioloș, după întâlnirea cu Orban: S-a bătut pasul pe loc asupra alegerilor locale în două tururi și a alegerilor anticipate3Foto© romaniatv.net

Dacian Cioloș, după întâlnirea cu Orban: S-a bătut pasul pe loc asupra alegerilor locale în două tururi și a alegerilor anticipate

, 11 știri, 17 vizualizări

Până acum, s-a bătut pasul pe loc asupra alegerilor locale în două tururi și a alegerilor parlamentare anticipate, consideră liderul PLUS, europarlamentarul Dacian Cioloș.

„Dintre prioritățile pe care le-am discutat cu Orban la sfârșitul anului trecut prea puține au fost atacate frontal de Guvernul PNL. Până acum, s-a bătut pasul pe loc asupra alegerilor locale în două tururi și a alegerilor parlamentare anticipate, iar despre schimbarea legilor electorale pentru suplimentarea numărului de parlamentari pentru diaspora nu am mai auzit nimic.

În discuția de azi, Ludovic Orban a fost clar în favoarea alegerilor în două tururi și a alegerilor anticipate, iar acest lucru este îmbucurător, de acum așteptăm acțiune politică decisivă în acest sens", a scris Dacian Cioloș pe pagina de socializare.