Dan Alexa a fost prezentat oficial la o echipă de Liga 23Foto© onlinesport.ro

Dan Alexa a fost prezentat oficial la o echipă de Liga 2

, 6 știri, 54 vizualizări

Politehnica Timișoara are de joi un nou manager general. Dan Alexa s-a alăturat clubului timisorean pentru un proiect pe termen lung, care își propune să readucă suflarea alb-violetă in primul esalon.

“Asta era dorința mea, de foarte mult timp, să o facem iarăși pe Poli mare, cred că Timișoara are nevoie de Poli Timișoara! Lumea e dornică să revadă fotbal la Timișoara și am spus, de ce nu, să fac tot ce ține de mine, pentru că, repet, Poli mi-a dat foarte multe satisfacții. Timișoara mi-a dat foarte multe satisfacții. Am trăit clipe minunate, locuiesc aici și cumva mă simt dator să ajut Poli. Mai mult, a fost într-un moment foarte greu al clubului”, a declarat Dan Alexa, anunta site-ul oficial al clubului de pe Bega.

Dan Alexa (28.10.1979, Caransebeș) a fost junior la CSS Caransebeș și LPS Banatul.

A evoluat ca senior la UM Timișoara, Rocar, FC Politehnica Timișoara, Universitatea Craiova, Dinamo București (alături de care a câștigat un titlu național și de două ori Cupa României), Beijing Guoan (China), Rapid București și Anorthosis Famagusta (Cipru); Mijlocaș defensiv de meserie, „Chirurgul” a marcat două goluri în șase apariții pentru echipa națională.