Dan Barna crede că singura soluție democratică pentru ieșirea din actuala criză politică o reprezintă alegerile anticipate7Foto© hotnews.ro

Dan Barna crede că singura soluție democratică pentru ieșirea din actuala criză politică o reprezintă alegerile anticipate

, 29 știri, 6 vizualizări

„Singura soluție democratică pentru ieșirea din actuala criză politică sunt alegerile anticipate. Președintele Iohannis a dat trei șanse PSD să conducă România și de trei ori PSD a eșuat. Acum guvernarea este blocată pentru că PSD se agață de guvernare, iar președintele nu are ce să le facă”, a scris Dan Barna, vineri, pe Facebook.

Liderul USR a adăugat că subiectul de interes în momentul de față îl constituie negocierile Vioricăi Dăncilă în Parlament, în loc să ne preocupe și să ne îngrijoreze plecarea tinerilor în străinătate.

„Anul trecut am mai pierdut 230.000 de oameni care au plecat din țară. Jumătate dintre tineri vor să plece. Ne împuținăm ca societate și avem obligația să vorbim despre această problemă și despre soluții, acum. Iar noi discutăm pe cine a mai cumpărat Dăncilă din târgul de parlamentari. Suntem într-o criză și avem nevoie urgent de o guvernare solidă și competentă. Avem nevoie de alegeri”, a conchis Barna.