Dan Barna: Putem intra la guvernare în orice moment3Foto© agerpres.ro

Dan Barna: Putem intra la guvernare în orice moment

, 8 știri, 37 vizualizări

Președintele USR, Dan Barna, consideră că partidul pe care îl conduce deține resursele necesare pentru a intra la guvernare și că un acord politic în Parlament nu este ''o fată Morgana''. "Putem intra la guvernare în orice moment. Avem resurse, avem program, avem oameni competenți, dar este nevoie de o majoritate parlamentară care să facă posibilă reformele de care are nevoie România.

Nu mai putem prosti la nesfârșit electoratul că trebuie făcute reforme, dar de fapt să nu le facă nimeni altcineva. Considerăm că aceste reforme pot fi făcute cu o majoritate parlamentară", a declarat Barna joi, la Tulcea. În opinia lui, un acord politic în Parlament fără PSD nu este "o fată Morgana".

"Vom susține moțiunea de cenzură și vom participa la discuții pentru a găsi cea mai bună soluție a unei guvernări care să asigure perioada aceasta de interimat care să ne ducă la alegeri anticipate. Nu este reală și nu poate funcționa ideea că s-ar putea face reforme alături de oamenii care au fost lângă Liviu Dragnea și PSD în cei trei ani care aproape că ne-au scos din Europa.