Dan Negru, mesaj după decesul Cristinei Țopescu: „Ce breaslă ipocrită suntem!”5Foto© bzi.ro

Dan Negru, mesaj după decesul Cristinei Țopescu: „Ce breaslă ipocrită suntem!”

, 6 știri, 24 vizualizări

Dan Negru, celebrul realizator de la Antenă, a postat, pe pagina de socializare, două mesaje dure, după moartea Cristinei Țopescu. Dan Negru îi critică pe unii oameni care s-au trezit să aducă elogii după moarte. Și nu numai Cristinei.

”Ce breaslă ipocrită suntem ! Tatăl Cristinei, Cristian Țopescu, mi-a povestit cum TVR l-a dat afară pe Iosif Sava. Fără niciun cuvânt, l-au dat afară, pur și simplu. Țopescu a încercat atunci să-i facă o mică petrecere în birou, aducându-i un tort, dar Sava, dezamăgit, n-a vrut să vină. După moarte, i-au ridicat o statuie și i-au dat numele unei piațete în București. Mile Cărpenișan sau Andrei Gheorghe au fost după moarte, dar în ultimii ani din viață presa le-a închis ușile. scrie acu’ pe un ecran. Presa care nu i-a mai găsit loc în ultima vreme…”, a fost primul mesaj tăios al lui Dan Negru.

Cristina Țopescu a s-a stins din viață la finalul anului trecut! Ea a fost găsită fără suflare în casă, însă, duminică, 12 ianuarie, după ce o vecină a anunțat că nu o mai văzuse de anul trecut. Regretata prezentatoare avea doar 59 de ani.