Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, îi atacă pe fani: Omul ăla era jos, aproapem să-și dea duhul, iar ei ne înjurau. Suntem în Evul Mediu© sport.hotnews.ro

Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, îi atacă pe fani: Omul ăla era jos, aproapem să-și dea duhul, iar ei ne înjurau. Suntem în Evul Mediu

, 5 știri, 16 vizualizări

"E stabil, l-au mutat în altă cameră, nu mai e în cea de urgențe, e destul de ok. Am venit din tribună, nu credeam că e vorba de antrenorul noistru. Când l-am văzut acolo... nu vreau să mai relatez ce s-a întâmplat, pentru că nu vreau să-mi mai aduc aminte.

A fost un pic de forfotă și am văzut că Straton a fugit spre ambulanță și mi-am dat seama că ceva nu e în regulă și am zis că cobor și să văd ce se întâmplă. Țipam la domnul Istvan Kovacs să oprească meciul și el zicea că nu a văzut. Nu are el vină, arbitrul de rezervă trebuia să-i spună în cască, să oprească meciul.

Omul acela era întins pe jos, aproape să moară și meciul se juca, vă dați seama în ce țară trăim. (n.r. - înainte) Era un pic abătut, dar își dorea foarte mult să câștigăm meciul. Chiar mi-a zis . Era un pic agitat, se gândea la meci. Toată lumea e agitată, e cam un haos din ce am văzut eu din afară, pentru că nu am jucat aceste două meciuri.