Dan Nistor s-a întors la Dinamo. Fotbalistul nu a convins la CFR Cluj
Foto: www.libertatea.ro

Dan Nistor s-a întors la Dinamo. Fotbalistul nu a convins la CFR Cluj

9 știri, 32

Dan Nistor s-a întors la Dinamo. Mijlocașul de 29 de ani revine la gruparea din ”Ștefan cel Mare” după doar jumătate de an.

Fotbalistul fusese cedat la CFR Cluj în vara trecută, la schimb cu Nascimento, la cererea fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra.

Informația a fost confirmată de managerul sportiv al grupării din Gruia, Bogdan Mara.

„Am ajuns la o înțelegere cu Dinamo și Nistor va pleca spre cantonamentul echipei antrenate de Miriuță. Jucătorul a semnat, totul e definitivat”, a confirmat Bogdan Mara pentru Digi Sport.

Transferul va fi oficializat luni. Dan Nistor este cel de-al treilea jucător transferat de Dinamo în această iarnă, după Ivan Pesic și Aitor Monroy. Roș-albii au negociat în această iarnă și cu Antun Palic, însă tratativele nu s-au concretizat.

Dan Nistor a ajuns în vară la CFR, la schimb cu Nascimento, dar nu a reușit să-l convingă pe Dan Petrescu. Fotbalistul și-a dorit să revină în Ștefan cel Mare, lucru care a devenit posibil după ce cluburile au ajuns la un acord.

„Câinii” s-au despărțit în această iarnă de Paul Anton (transferat la Anji Mahacikala pentru 500.000 de euro). Dinamo a anunțat că i-a mai pus pe lista de transferuri pe Rivaldinho, Bokila, Oliva și Șerban.

    Citește pe libertatea.ro