Dan Petrescu, atac la Meme Stoica: Nici în Bangladesh nu e așa ceva! Să stea în banca lui
Foto: www.romaniatv.net

Dan Petrescu, atac la Meme Stoica: Nici în Bangladesh nu e așa ceva! Să stea în banca lui

6 știri, 29

Antrenorul CFR-ului a fost extrem de supărat după ce MM Stoica a comentat ironic pe facebook suspendarea de două etape pe care a primit-o tehnicianul.

Petrescu cere comisiilor să se sesizeze și să-l suspende, pe baza acestei probe și spune că oriunde în lume MM Stoica ar fi exclus din orice funcție de conducere.\

Oficialul FCSB a continuat disputa de la distanță cu Dan Petrescu, când a ironizat suspendarea primită de acesta și pe care o consideră prea blândă. “Bursucul” a fost extrem de supărat de postarea lui MM Stoica de pe facebook. “Am văzut că era “fericit” că am primit doar două etape. Ce am primit eu a primit și Pintilii. El a fost judecat ca mine, dar noi nu comentăm. Nu este normal ca un conducător de la altă echipă să comenteze pe facebook despre antrenorul altei echipe.

Orice conducător din lume ar fi suspendat pe loc. Ce mai caută în funcție? Nu ai voie, e ilegal! Nu înțeleg ce fac comisiile. Să ia facebook-ul să vadă! Trebuie suspendați oamenii care se iau de alții. Dacă vedeți într-o altă țară așa ceva eu mă las de antrenorat. Nici în Bangladesh nu e așa ceva! Să stea în banca lui, nu să scrie de mine. Sau, dacă scrie, să fie suspendat. N-aș putea să fac niciodată așa ceva.

M-ați văzut pe mine ironic vreodată?”, a spus Dan Petrescu, care a fost sunat de Gigi Becali înainte de duelul cu FCSB: “M-a sunat și mi-a spus că nu are nimic cu mine, dar nu mi-a zis că mă...

    Citește pe prosport.ro