​Dan Voiculescu, după revocarea lui Kovesi: Urmează și criminalul șef, Băsescu
Foto: jurnalul.antena3.ro

​Dan Voiculescu, după revocarea lui Kovesi: Urmează și criminalul șef, Băsescu

8 știri, 25

"Lista criminalilor care au furat ani din viața unor oameni s-a mai redus cu unul. Mai sunt cel puțin patru care urmează. Aceasta este o primă etapă, urmează pedepsele cu adevărat meritate", a scris, luni, Dan Voiculescu, într-o postare intitulată, "Urmează și criminalul șef, Băsescu".

„Va trebui în perioada imediat următoare să răspundeți pentru presiunile făcute pe judecători, direct sau indirect. Procurorii DNA vor avea datoria să vă ancheteze așa cum l-au anchetat și pe Emilian Eva, până la 6 dimineața”, a scris a doua zi Voiculescu pe blogul său.

Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, pedeapsă din care a executat o treime.

„Abuzurile sunt la fel de periculoase ca și corupția. Sistemul lui Băsescu a fost foarte perfid. El nu a fost singur. (...) Nu va rămâne nici Kovesi în picioare. Să sperăm că vom avea un DNA fără Kovesi. Fără ea se schimbă totul. Peștele de la cap se împute", declara Dan Voiculescu, vara trecută, în momentul în care a fost eliberat condiționat.

Mesajul postat de acesta pe blogul personal vine pe fondul revocării Laurei codruța Kovesi din funcția de procuror șef al DNA. Decretul a fost semnat luni de președintele Klaus Iohannis, în baza unei decizii a Curții Constituționale.

    Citește pe adevarul.ro