Dăncilă anunță înființarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru fraudarea alegerilor europarlamentare4Foto© agerpres.ro

Dăncilă anunță înființarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru fraudarea alegerilor europarlamentare

, 15 știri, 40 vizualizări

Sesiune extraordinară a Parlamentului de la 1 iulie și înființarea unei comisii ''pentru fraudele de la votul de la alegerile europarlamentare din data de 26 mai'' au fost două dintre subiectele discutate în ședința coaliției de guvernare, a menționat luni premierul Viorica Dăncilă. "Am avut o ședință de coaliție unde am abordat trei teme principale.

Prima a fost referitoare la înființarea unei comisii pentru fraudele la votul de la alegerile europarlamentare din data de 26 mai, am văzut că au apărut foarte multe sesizări în spațiul public și considerăm că este necesară o comisie la nivel de Parlament care să analizeze aceste sesizări, pentru că avem o datorie față de populație pentru aflarea adevărului.

Al doilea subiect a fost cel legat de referendum, după cum știți, s-a înființat o comisie la nivelul Parlamentului unde căutăm soluții, astfel încât votul din Diaspora să fie un vot al tuturor cetățenilor, alegeri la care să participe toți cetățenii din Diaspora.