Dăncilă, despre fetița din Mehedinți: Măsurile trebuie să fie foarte dure cu cei care au greșit2Foto© bzi.ro

Dăncilă, despre fetița din Mehedinți: Măsurile trebuie să fie foarte dure cu cei care au greșit

, 18 știri, 19 vizualizări

"Cred că trebuie să ne asumăm că am greșit pentru că atunci când pierzi din electoratul din 2016, când de la 46% ajungi la jumătate e clar că s-a greșit. Mesajele pe care le-ai dat nu sunt cele pe care le-a vrut electoratul. Că nu a fost comunicarea în sensul dorit de elctorat. E clar că PSD s-a abătut de la drum. E nevoie de fiecare organizație în parte. Pe lângă analiza de la nivel național, s-a greșit în județe, poate campania făcută nu a fost cea care trebuia făcută important, e să învățăm și să mergem mai departe", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Dăncilă spune că vina nu este doar a lui Liviu Dragnea pentru rezultatele de la alegeri.

"A fost un rezultat care ne-a uimit, pentru că guvernamental am făcut multe lucruri, poate am lăsat alte teme să ocupe spațiul public și am trecut în plan secund ce și-au dorit cetățenii. Poate nu am fost atât de des în teren să vorbim cu oamenii. E foarte ușor să dăm vina pe o persoană sau alta. Poate a greșit Dragnea dar noi unde am fost? De ce nu am spus << se merge pe un drum greșit>>. Să facem o analiză, să vedem ce ce nu acționăm corespunzător. Am vorbit cu colegii e esențial să vedem unde am greșit. Nu ne ajută dacă dăm vina pe o persoană", a mai spus Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.