Dăncilă, despre o ședință comună a guvernelor României și Israelului7Foto1Video© bzi.ro

Dăncilă, despre o ședință comună a guvernelor României și Israelului

, 21 știri, 29 vizualizări

„Am avut o discuție telefonică cu domnul prim-ministru Netanyahu, l-am felicitat și am vorbit despre ședința comună de guvern. Se va realiza această ședință de guvern, ne va sprijini și domnul ambasador, este o ședință importantă pentru noi, este o ședință care leagă și mai mult statele noastre, care ne ajută să îmbunătățim relațiile bilaterale economice și comerciale și aș putea spune că este o ședință în care se întâlnesc prietenii. Deci această ședință va avea loc, urmează să stabilim în curând data”, a declarat premierul Viorica Dăncilă la o emisiune a postului Antena 3.

Premierul a precizat că ședința va avea loc „în viitorul apropiat”.

„Trebuie să așteptăm formarea Guvernului (Israelului – n.r.). După formarea Guvernului, domnul prim-ministru a spus că va fi primul eveniment pe care îl vom avea în comun”, a adăugat Dăncilă.

În august 2018, Ambasada Israelului la București anunța că va avea loc, la București, la începutul lunii noiembrie, o ședință comună a Guvernelor Israelului și României, delegația israeliană urmând să fie condusă de premierul Benjamin Netanyahu.

Președintele ne pune multe piedici
Viorica Dăncilă,
Premierul Viorica Dăncilă acuză: „Președintele ne pune multe piedici”