Dăncilă, despre scrisoarea C. Crețu: Este o evaluare pe 2017
Foto: www.cotidianul.ro

Dăncilă, despre scrisoarea C. Crețu: Este o evaluare pe 2017

7 știri, 10

Premierul Viorica Dăncilă se va întâlni cu Corina Crețu, comisar european pe politici regionale, după ce aceasta a trimis o scrisoare în care vorbește despre riscul dezangajării fondurilor UE.

”Știu despre scrisoarea doamnei comisar Corina Crețu, comisar pe politici regionale. Acea scrisoare este o evaluare a activității pe domeniul transporturilor pentru anul trecut. O să am o întâlnire cu doamna Corina Crețu, pe data de 21, la Bacău. Pot să vă spun că am vorbit deja cu ministrul Transporturilor pentru a vedea cum accelerăm procesul de absorbție a fondurilor europene„, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată fiind scrisoarea Corinei Crețu.

Comisarul european, Corina Crețu, i-a transmis, pe 25 aprilie, premierului Viorica Dăncilă, miniștrilor Lucian Șova și Rovana Plumb, o scrisoare în care își exprima îngrijorarea cu privire la riscul dezangajării fondurilor UE, potrivit documentului prezentat, luni, de PNL.

„Mă adresez dumneavoastră cu privire la situația actuală a investițiilor din domeniul transporturilor, ca parte a Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) pentru perioada 2014-2020. Având în vedere că ne apropiem de jumătatea actualei perioade de programare și că este momentul în care serviciile Comisiei încep pregătirile pentru următoarea perioadă de programare, sunt extrem de îngrijorată cu privire la planificarea și implementarea proiectelor de infrastructură...

    Citește pe cotidianul.ro