Dăncilă îl face mincinos pe Ponta: „Este un om incapabil să construiască și știe doar să distrug㔩 bzi.ro

Dăncilă îl face mincinos pe Ponta: „Este un om incapabil să construiască și știe doar să distrugă”

, 5 știri, 8 vizualizări

Premierul Viorica Dancila a facut o postare pe pagina sa de Facebook, precizand dupa dezvaluirile legate de negocierile cu Victor Ponta, ca liderul Pro Romania are un stil „mincinos si duplicitar”, ca este „un om incapabil sa contruiasca si stie doar sa distruga”. Premierul sustine ca Partidul Social Democrat nu face „trocuri” precum scoaterea ALDE de la guvernare si cooptarea Pro Romania.

„Stilul acesta mincinos si duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit sa colaboram, pana la urma. Neseriozitatea sa, dorinta permanenta de a iesi in fata prin orice mijloace, inclusiv prin neadevaruri nu fac casa buna cu PSD. Este un om incapabil sa construiasca si stie doar sa distruga.

Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agenda ascunsa, croita nu pe interesele tarii, ci pe interese personale. Eu nu fac astfel de trocuri politice “intri tu si il dam pe celalalt afara”. Nu asta inseamna politica pentru mine.