Dăncilă - întâlniri săptămâna viitoare, la Bruxelles, cu președinții CE, Consiliului European și PE
Foto: www.puterea.ro

Dăncilă - întâlniri săptămâna viitoare, la Bruxelles, cu președinții CE, Consiliului European și PE

6 știri, 27

Premierul Viorica Dăncilă se va întâlni, săptămâna viitoare, la Bruxelles, cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, cu președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, precum și cu comisarul european pe politici regionale Corina Crețu.

"Săptămâna viitoare, la Bruxelles, voi avea întâlnire cu președintele Comisiei Europene, domnul Juncker, cu președintele Consiliului European, domnul Tusk, cu președintele Parlamentului European, domnul Tajani, și, bineînțeles, întâlnire cu comisarul european pe politici regionale, doamna Corina Crețu. (...) Este important pentru noi să arătăm deschidere și cooperare atât cu statele membre UE, dar și cu statele cu care avem un parteneriat strategic", a precizat premierul Viorica Dăncilă, joi, la începutul ședinței de Guvern.

Totodată, ea a menționat că a avut o serie de întâlniri cu ambasadori acreditați la București, iar aceste întrevederi vor continua în perioada următoare.

"Așa cum am anunțat în discursul de învestitură, în perioada următoare, vom intensifica acțiunile de politică externă și relațiile economice cu statele partenere. Cred că acest lucru este foarte important. De asemenea, vom accentua dimensiunea europeană a guvernării, vom încerca să participăm activ la discuțiile privind viitorul economic și, nu în ultimul rând, vom trata cu o atenție deosebită și ne vom...

    Citește pe agerpres.ro