Dani Coman nu a uitat cum a plecat Ioniță de la Astra: "Fiecare doarme cum își așterne". Acuzații pentru CFR: "Sincer vă spun..."
Foto: www.onlinesport.ro

Dani Coman nu a uitat cum a plecat Ioniță de la Astra: "Fiecare doarme cum își așterne". Acuzații pentru CFR: "Sincer vă spun..."

14 știri, 26

Președintele Astrei, Dani Coman, susține că Alex Ioniță a stagnat odată ajuns la CFR Cluj, paradoxal cu așteptările care s-au creat în jurul transferului său sub comanda lui Dan Petrescu. Oficialul giurgiuvenilot afirmă că “fiecare doarme cum își așterne”, cu aluzie la dorința mijlocașului de o părăsi pe Astra, în iarnă.

“Bulgarul” încă nu s-a acomodat la rigorile fotbalului impus de Dan Petrescu în Gruia, fiind trimis chiar și la echipa a doua pentru a mai prinde minute. Ioniță a jucat doar șase meciuri și a marcat un gol pentru CFR, iar Dan Coman a intervenit: „Lui Ioniță nu-i merge bine și cred că i se face o mare nedreptate. Eu cred că sfătuitorii lui și-au dorit mai mult decât el ca Alexandru Ioniță să meargă la CFR Cluj.

Fiecare doarme cum își așterne. Sper să-i fie bine la CFR, eu îmi doream foarte mult să mai rămână la Astra și, apoi, să plece la o echipă care se pliază pe calitățile lui de jucător. Acum, CFR nu are un joc care să-i dea încredere și să-l pună în valoare. E absolut normal să se vadă titular, e un jucător selecționat la naționala României, tânăr, care a demonstrat în ultimii doi ani că poate face față la orice nivel.

Sincer vă spun, credeam că, odată cu acest transfer, va fi și mai bun și va fi ajutat de oamenii din staff-ul tehnic de la CFR. Din păcate, în momentul de față nu putem vorbi la superlativ despre Ioniță”, a declarat președintele Astrei pen...

    Citește pe prosport.ro