Daniel Ghita: “Timmermans, ignori ce se intampla in Franta?”2Foto© bzi.ro

Daniel Ghita: “Timmermans, ignori ce se intampla in Franta?”

, 4 știri, 60 vizualizări

Luptatorul de kickbox, Daniel Ghita, a avut un mesaj pentru prim vice-presedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, cu privire la protestele violente din Franta, care au facut zeci de raniti in Franta.

"Timmermans, ignori ce se intampla in Franta? Nu exista scandal european? Nimic? Toata lumea tace... La romani, aia pe care ii jefuiti, ii indoctrinati ca sunt corupti si hoti! Haideti, urgent dosar penal jandarmilor francezi ca si-au permis sa faca ordine! Voi stiti ca tara noastra nu a colonizat nicio alta tara sa le subjuge si sa le jefuiasca bogatiile tarii cum a facut Franta, Belgia, Olanda, etc?

Si guvernantii din Franta, Olanda, Germania, Marea Britanie sunt la fel de corupti ca guvernanti romani! Eu nu isi denigreaza tara si isi ascund scandalurile de coruptie.

Timmermans, ignori ce se întâmplă in Franța? Nu există scandal european? Nimic? Toată lumea tace... La români, ăia pe care îi jefuiți, îi îndoctrinați că sunt corupți și hoți! Haideți, urgent dosar penal jandarmilor francezi că și-au permis să facă ordine! Voi știți că țara noastră nu a colonizat nicio altă țară sa le subjuge și să le jefuiască bogățiile țării cum a făcut Franța, Belgia, Olanda, etc? Si guvernanții din Franța, Olanda, Germania, Marea Britanie sunt la fel de corupți ca guvernanți…
Daniel Ghiță,
Luptătorul Daniel Ghiță: “Timmermans, ignori ce se întâmplă…
Timmermans, ignori ce se intampla in Franta?
Daniel Ghiță,
Daniel Ghita: “Timmermans, ignori ce se intampla in Franta?”
Timmermans, ignori ce se întâmplă în Franța? Nimic? Toată lumea tace...
Daniel Ghiță,
Luptătorul Daniel Ghiță: “Timmermans, ignori ce se întâmplă…