Daniel Horodniceanu va mai fi procuror-șef al DIICOT încă șase luni
Foto: adevarul.ro

Daniel Horodniceanu va mai fi procuror-șef al DIICOT încă șase luni

20 știri, 19

Daniel Horodniceanu va mai fi procuror-șef al DIICOT încă șase luni. Procurorul general Augustin Lazăr a dispus ca Daniel Horodniceanu să mai conducă DIICOT încă jumătate de an, în condițiile în care mandatul acestuia expiră sâmbătă, 19 mai.

Din anunțul publicat pe site-ul Ministerului Public reiese că Daniel Horodniceanu a fost delegat în funcția de procuror șef DIICOT pentru încă șase luni, până pe data de 19 noiembrie 2018, notează Mediafax.ro.

Mandatul lui Daniel Horodniceanu la conducerea DIICOT expiră sâmbătă, 19 mai.

Delegarea a fost făcută întrucât procurorul Felix Bănilă, care a fost propus de Tudorel Toader, ministrul Justiției pentru funcția de procuror-șef al DIICOT; urmează să fie intervievat de CSM pe 5 iunie.

Felix Bănilă a menționat în proiectul de management că procurorul-șef al DIICOT trebuie să fie și un bun psiholog.

„Pentru a fi eficient în îndeplinirea atribuțiilor sale, procurorul șef al DIICOT este necesar să fie și un bun psiholog, a se cunoaște în primul rând pe sine, a-și cunoaște limitele, calitățșiloe și defectele, a fi stăpân pe sine, a fi un fin diplomat și bun comunicator pentru a putea organiza/reorganiza și distribui personalul în scopul îndeplinirii obiectivelor, eficiență și performanță. (…) În ceea ce privește DIICOT, obiectivele pe termen mediu și cele pe termen lung ale acestei instituții trebuie să se armonizeze cu ceea ce Mecanismul d...

    Citește pe libertatea.ro