Danut Andrusca: Nu ma pot ei denigra, cat pot eu rezista

Danut Andrusca: Nu ma pot ei denigra, cat pot eu rezista

17 știri, 19

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, sustine, dupa inregistrarile in care Adrian Tutuianu spunea ca este un ministru slab (n.r. prost, nu poate asculta nici 5 minute), ca sunt atacuri ale unor grupuri de interese, mentionand ca isi va apara onoarea inclusiv in instanta.

"In spatiul public au aparut, si sunt convins ca vor continua sa apara, o serie intreaga de atacuri la adresa mea. Unele sunt politice, altele sunt personale. Toate vin, insa, din zone gri si reprezinta diverse grupuri de interese. Nu voi ezita sa-mi apar onoarea si demnitatea, inclusiv in instanta de judecata, impotriva tuturor celor care abuzeaza de decenta mea si folosesc tot felul de injurii.

Cand am vorbit in plenul Camerei Deputatilor despre 'sobolaneli' exact la acest tip de atacuri ma refeream. Poate este coincidenta ca tot acest spectacol a inceput exact dupa ce am demascat, luni, acest mod de a face politica. E clar ca am deranjat pe cineva, sau pe mai multi. Repet, sunt un om bine-crescut si cu frica de Dumnezeu, dar asta nu inseamna ca voi tolera la nesfarsit toate insultele din spatiul public care se vehiculeaza la persoana mea.

Nu spun asta ca o amenintare, ci ca o avertizare!", a scris Danut Andrusca pe Facebook.

Citește pe bzi.ro