Dănuț Lupu a dat verdictul înaintea ”șocului” dintre CFR Cluj și FCSB: “Cred că el va câștiga acest război”© sport.ro

Dănuț Lupu a dat verdictul înaintea ”șocului” dintre CFR Cluj și FCSB: “Cred că el va câștiga acest război”

, 6 știri, 22 vizualizări

CFR Cluj și FCSB se înfruntă diseară în derby-ul etapei cu numărul cinci din playoff, iar Ionuț Rada mizează pe campioana en-titre, datorită lui Dan Petrescu.

Într-o intervenție la ProSport Live, Ionuț Rada a explicat care sunt avantajele CFR-ului: "Ca să fac o paralelă, între FCSB și CFR văd mai multă forță ofensivă la FCSB, pentru că acolo e mai multă libertate de exprimare. Pe Dan Petrescu îl știm cu toții, e genul de antrenor care impune reguli și nimeni nu trebuie să iasă din ele. La FCSB e altfel, regulile sunt mai relaxate și au jucători mai tehnici pe fază ofensivă. Acolo pot pune probleme CFR-ului!

Experiența și valoarea lui Dan Petrescu contează foarte mult. Am spus-o mereu și am argumentat: CFR are jucători cu experiență, valoroși. În momente dificile precum plecările lui Conceicao sau Edi Iordănescu, grupul a dus greul. Sunt campioni, au jucat la cel mai înalt nivel. Orice ajutor, orice experiență din partea antrenorului e binevenită, dar grupul e bine închegat și joacă de doi ani împreună cam aceeași echipă. Contează și antrenorul.