Darius Vâlcov: Nu va exista niciun pensionar care să nu aibă pensia dublă până când PSD-ALDE își va încheia mandatul
Foto: www.romaniatv.net

Darius Vâlcov: Nu va exista niciun pensionar care să nu aibă pensia dublă până când PSD-ALDE își va încheia mandatul

11 știri, 84

Darius Vâlcov a susținut că nu va exista niciun pensionar care să nu aibă pensia dublă până la momentul în care coaliția PSD-ALDE își va încheia aplicarea programului de guvernare.

"Acest program de guvernare nu este unul care trebuie îndeplinit 25-50%. Este doar minimul de la care plecăm. Am spus în program că pensia, de la 193 de euro cât era în decembrie 2016, cât era punctul de pensie, va urca la 386 de euro în 2020, așa se va întâmpla, pentru că astăzi este 237 de euro. Cu alte cuvinte, în programul de guvernare spunem că din decembrie până în decembrie, în mandatul Guvernului PSD-ALDE nu va exista niciun pensionar care să nu aibă pensia dublă față de momentul de acum patru ani de zile sau acum doi ani de zile, pentru că au trecut doar doi ani", a spus Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă și coordonator al programului de guvernare al PSD, potrivit news.ro.

De asemenea, Darius Vâlcov a susținut că economia României a crescut cu 24 % de când coliția PSD-ALDE a preluat guvernarea.

"Am fost partener în realizarea programului de guvernare, alături de Liviu Dragnea. În construirea lui au fost foarte multe discuții, am încercat să vedem care e viziunea politică. Noi vrem să urmăm modelul irlandez. Iralnda este țara din Uniunea Europeană care are cea mai mică povară fiscală. Economia României a crescut cu 24%. Am depășit Grecia, anul acesta vom depăși Cehia ș...

    Citește pe romaniatv.net