De ce a fost bătută Bianca Drăgușanu de Alex Bodi. Ce a văzut afaceristul în telefonul ei3Foto© bzi.ro

De ce a fost bătută Bianca Drăgușanu de Alex Bodi. Ce a văzut afaceristul în telefonul ei

, 5 știri, 114 vizualizări

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ținut prima pagina a ziarelor cu un nou subiect..violent, de această dată. Se pare că blonda ar fi fost bătută de către iubitul ei, după ce acesta a aflat ce a făcut vedeta TV când a fost plecată în Turcia.

De a fost bătută Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a apărut în presă și pe Internet cu un ochi vânăt și cu buza umflată. A fost filmată de paparazzi Cancan, când abia se ținea pe picioare. Imaginile au fost văzute de toată România, însă nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi. Ei bine, conform CANCAN, totul ar fi pornit de la o așa zisă infidelitate din partea Biancăi, când a fost plecată în Turcia. Scandalul ar fi izbucnit de la niște imagini pe care Alex Bodi le-ar fi văzut în telefonul iubitei lui.

În acele imagini, Bianca Drăgușanu ar fi apărut în compania unui turc, ceea ce pe Bodi l-a scos din minți. Reamintim că, în urmă cu câteva zile, Bianca a fost filmată în timp ce cobora cu greu din bolidul de lux. Vedeta abia se mișca, iar chipul îi era transfigurat.