De ce a picat transferul lui Bale la Jiangsu în ultima clipă. Motivul pentru care galezul nu a mai ajuns sub comanda lui Olăroiu3Foto© sport.ro

De ce a picat transferul lui Bale la Jiangsu în ultima clipă. Motivul pentru care galezul nu a mai ajuns sub comanda lui Olăroiu

, 12 știri, 36 vizualizări

Transferul lui Gareth Bale (30 de ani) de la Real Madrid la Jiangsu Suning a picat, chiar dacă fotbalistul galez s-a deplasat în China pentru a face vizita medicală, iar jurnaliștii de la Marca au scos la iveală motivul pentru care totul a picat în ultima clipă, deși trupa antrenată de Cosmin Olăroiu îi oferea un salariu uriaș lui Bale.

Marca scrie că familia lui Bale a jucat un rol extrem de important în decizia luată, deși totul era pus la punct, iar fotbalistul se pregătea să facă vizita medicală. Înainte să înceapă testele, familia lui Bale a insistat ca acesta să să mai aștepte, preferând un transfer în Europa. Acesta este motivul pentru care agentul său se află în căutarea unei noi destinații.

BBC a anunțat, duminică, că transferul lui Gareth Bale la Jiangsu a picat și nu va mai ajunge sub comanda lui Cosmin Olăroiu, în China. Asiaticii îi ofereau starului de la Real Madrid un salariu uriaș de 57,7 milioane de euro pe an (52 de milioane de lire sterline).