Debut în forță pentru noul sezon Chefi la cuțite. Emisiunea a fost lider de audiență pe publicul comercial3Foto© observatornews.ro

Debut în forță pentru noul sezon Chefi la cuțite. Emisiunea a fost lider de audiență pe publicul comercial

, 6 știri, 20 vizualizări

Sezonul 9 Chefi la cuțite a debutat în forță duminică seara la Antena 1. Conform Kantar Media, show-ul a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o audiență medie de 10.2 puncte de rating și 24.3% cotă de piață. Locul 2 a fost ocupat de ProTV cu o medie de 9.1 puncte de rating și 21.7% cotă de piață. La nivelul publicului din întreaga țară, peste 2 milioane de telespectatori au fost în minutul de aur, 20.28, cu ochii pe audițiile Chefi la cuțite.

Prima ediție a sezonului 9 Chefi la cuțite a adus personaje și reguli noi, concurenți cu povești extraordinare și o luptă și mai aprigă pentru amulete. Speak și-a intrat perfect în rolul de coprezentator al Ginei, fiind permanent alături de susținători, dar și de chefi, cărora le pregătește câte o surpriză în fiecare ediție.

Așa cum și-a obișnuit deja telespectatorii, dish-urile spectaculoase sunt însoțite în fiecare seară de duminică, luni și marți și cu povești pe măsură. Publicul a făcut aseară cunoștință cu Avram Iancu, primul român care a traversat înot Canalul Mânecii, un om a cărui viață e demnă de un blockbuster.