Tribunalul Bucuresti: Victor Ponta trebuie sa-i plateasca lui Isar daune morale de 10.000 lei

Tribunalul Bucuresti: Victor Ponta trebuie sa-i plateasca lui Isar daune morale de 10.000 lei

14 știri, 28

Tribunalul Bucuresti a decis, joi, definitiv, ca Victor Ponta sa ii plateasca daune de 10.000 lei lui Lucian Isar, dupa ce fostul premier ar fi spus ca fostul ministru delegat pentru mediul de afaceri ar fi cerut avantaje personale de la un mare investitor american. Daunele, reduse de la 20.000 lei.

Tribunalul Bucuresti a stabilit, joi, ca fostul premier Victor Ponta trebuie sa-i plateasca lui Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, suma de 10.000 de lei, dupa ce primul a scris pe Facebook ca Isar, pe cand era ministru, ar fi cerut bani de la o companie americana pentru realizarea unei investitii in Romania. Decizia instantei este definitiva.

Prima instanta, Judecatoria Sectorului 2, a decis, in aprilie 2017, ca Victor Ponta sa plateasca 20.000 lei, suma fiind redusa de Tribunal.

In februarie 2016, fostul ministru delegat pentru mediul de afaceri Lucian Isar declara agentiei MEDIAFAX ca fostul premier Victor Ponta va "trebui sa apara in fata instantei", deoarece il va actiona in justitie, remarcand faptul ca "oricum" fostul sef al Executivului "are deja experienta cu instantele".

"Am vorbit in spatiul public, de mai multe ori, despre cazuri dureroase pentru domnia sa, OMV, Rosia Montana, Rompetrol si altele. Probabil ca se simte exclus din dezbaterea publica, iar prezenta mea la DNA, in calitate de martor, la o plangere pe care am formulat-o, i-a oferit pretextul de a mai arunca ...

    Citește pe bzi.ro