Decizie controversată la Vaslui: Bătrână de 80 de ani, condamnată la închisoare după ce și-a ucis violatorul
Foto: www.dcnews.ro

Decizie controversată la Vaslui: Bătrână de 80 de ani, condamnată la închisoare după ce și-a ucis violatorul

6 știri, 308

O bătrână în vârstă de 80 de ani va merge la închisoare după ce l-a omorât pe cel care voia să o violeze. Decizia a fost luată de magistrații Tribunalului Vaslui.

Judecătorii din Vaslui au decis ca bătrâna să stea după gratii timp de cinci ani pentru omor. Inițial femeia în vârstă de 80 de ani a fost acuzată de lovituri cauzatoare de moarte. Pe lângă anii pe care îi va petrece după gratii, femeia va trebui să plătească și 3.000 de lei, cheltuieli de judecată!

În fața instanței bătrâna a spus că nu a vrut să-l omoare pe bărbatul de 56 de ani care a încercat să o violeze. Acesta a căzut pe scări, iar ulterior femeia l-a bătut cu cizmele în cap. Decizia judecătorilor poate fi atacată în termen de 10 zile.

Nenorocirea s-a întâmplat în urmă cu un an, însă bătrâna spune că este încă marcată de chinul prin care a trecut. Vasile Angheluță, fiul bătrânei, a declarat că și-a lăsat mama singură pentru că s-a dus la o vecină ca să ia o sticlă cu vin. După ce s-a întors, și-a găsit prietenul plin de sânge și a sunat la 112 ca să ceară ajutor.

„ M-a tras de fustă si a început să mă pipăie. L-am târât de cap afară din casă, l-am bătut cu cizmele de frică. M-am speriat pentru că a tras de mine. Îmi pare rău, dar nu am știut că o să moară”, a povestit, în fața judecătorilor, Profira Angheluță.

Inițial, bătrâna nu a vrut să-i povestească fiului ei se s-a întâmplat, pentru că, spune ea, i-a fo...

    Citește pe libertatea.ro