Delegația AUR a întârziat la consultările cu Klaus Iohannis și a cerut numirea lui Călin Georgescu în funcția de premier3Foto1Video© stirileprotv.ro

Delegația AUR a întârziat la consultările cu Klaus Iohannis și a cerut numirea lui Călin Georgescu în funcția de premier

, 5 știri, 123 vizualizări

După ce a ieșit de la negocieri, George Simion copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a declarat că i-a oferit șefului statului un cadou și anume o hartă a României Mari, „a României întregi de la Nistru până la Tisa, așa cum ne-a lăsat-o Mihai Eminescu”. „O hartă a vegetației din timpul României Mari care era foarte verde. Aveam foarte multe păduri și am tras un semnat de alarmă legat de pădurile României”, a mai precizar liderul AUR.

Întrebat de ce nu poartă mască, copreședintele AUR a spus: „Pentru că ați venit dumneavoastră să îmi luați interviuri. După ce termin aceste interviuri îmi pun masca”.

Chestionată dacă au întârziat la consultările cu șeful statului pentru că au greșit intrarea, Diana Șoșoacă, viitor parlamentar AUR, a spus că delegația partidului a avut „o plimbare de relaxare” înainte de a intra la niște consultări care sunt mai mult protocolare.